fredag 30 juni 2017

en enda risk - av simona ahrnstedt

En bok, två framsidor.


Simona Ahrnstedt är författare och psykolog. Hon kallas för Sveriges romancedrottning och brinner för genren som är västvärldens största. Min favoritgenre är dock inte romance, så jag är glad att Ahrnstedt i sitt författande besitter andra kvalitéer. Visst innehåller En enda risk en hel del sex och kärlek men fokuserar framförallt på djupet och Ahrnstedt skriver intelligent och fokuserar på samtiden med välvässad penna. Hon har skrivit en spännande och intelligent romance - och är det så här genren målas upp är jag villig att sälla mig till västvärldens skara av beundrare. 

Ambra Vinter är en driven och målmedveten journalist på Aftonbladet men när hon några dagar innan jul skickas iväg till Kiruna på ett uppdrag som ingen annan vill ha tvingas hon att brottas med hemska minnen från sitt förflutna. Hon är dock fast besluten om att göra ett gott jobb - och sedan aldrig mer återvända till Kiruna igen.
Tom Lexington är en före detta elitsoldat som har överlevt både krig, helikopterkrasch och fångenskap har isolerat sig i en väns lyxvilla. Traumatiserad och sviken har han som enda mål att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan man.
Det är slumpen som för Ambra och Tom samman och en oväntat attraktion uppstår. Men kan man verkligen älska någon som man inte litar på? 
___________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
Simona Ahrnstedt
En enda risk 
Forum förlag
ISBN: 9789137146799
Adlibris eller Bokus

4 kommentarer:

 1. Alltså hennes böcker... Jag bara längtar efter nästa och nästa... Och nästa tror jag kommer under sen höst till hösten. Inte helt fel till en dyster novemberhelg!

  SvaraRadera
 2. När jag läste om böckerna tyckte jag att de verkade ytliga men jag får uppenbarligen tänka om när det gäller dem!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har just laddat hem den första "hemmafru"-boken som du rekommenderade. Den borde ju passa mig ;-)

  SvaraRadera
 4. Där väckte du min läslust. Den vill jag läsa!
  Tack för tipset.
  Kram Christina

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.