måndag 12 juni 2017

den tredje hustrun av lisa jewell

Lisa Jewell har återigen levererat - och jag råkade läsa ut boken i ett enda svep under lördagen, så som jag gör när jag inte riktigt kan slita mig från en bra handling och ett bra flyt. Men jag hann med lite trädgårdsfix, tvätt, matlagning (grillad pizza) och att umgås med familjen också. Jag har bara bra simultankapacitet och kan läsa ett kapitel här, ett kapitel där.


Kärnfamiljen existerar inte, däremot den lyckliga stjärnfamiljen som umgås tillsammans på semestrarna. De äldre syskonen från det första äktenskapet tar hand om de yngre och fruarna verkar trivas tillsammans där medelpunkten är Adrian. Det verkar smått harmoniskt men under ytan bubblar det ...
En man. Tre äktenskap. En härva av lögner. 
Tidigt en morgon ramlar Maya, den tredje hustrun, ut framför en buss. Är det en tragisk olycka eller självmord? Adrian är fast besluten om att ta reda på sanningen. De var lyckliga tillsammans, alla kom överens - faktiskt var de som en enda stor lycklig familj. Men när en mystisk kvinna dyker upp i hans liv och som verkar ha svar på frågorna upptäcker Adrian sprickor i fasaden. Alla har hemligheter.

Det är en riktig bladvändare. Det sa jag ju!
_____________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Lisa Jewell
Den tredje hustrun (2015)
Printz Publishing
ISBN: 978-91-87343-54-4
Adlibris eller Bokus

5 kommentarer:

 1. Den måste jag bara läsa!
  ¨
  Tack för tipset och kram :D

  SvaraRadera
 2. Låter mycket spännande!
  Tack för tipset.

  SvaraRadera
 3. Kanske kan vara något, tack.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Hm, den lät ju spännande! Hinner du läsa ut en bok under en dag, wow! Jag prioriterar verkligen helt fel förstår jag nu, inte undra på att jag har så många böcker som väntar på att bli lästa!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.