tisdag 27 juni 2017

borta bra men hemma bäst?Det var förvånansvärt varmt i havet vid Lomma Beach (jag gick i till knäna) men barnen var i och badade vid några tillfällen. Tyvärr blev det ganska blåsigt och egentligen var det bara vår första dag här som havet låg lugnt.

Vi var här förra året också, mellan tjejernas matcher i Åhus Beachhandboll. Det är en trivsam camping med närhet till den fina stranden - och som privat vinning, till några av våra släktingar i Bjärred. Dem umgicks vi med under några dagar.


Vi passade också på att besöka Emporia i Malmö vilket alltid är trevligt men även om jag bytt om till rena kläder och fräschat till mig känner jag mig alltid malplacerad på såna ställen när jag kommer direkt från en camping. Sunkigheten går inte ur på samma sätt som en zebra får dras med sina ränder. Det känns så i alla fall. 

På Emporia delade jag och Engla på en högt efterlängtad sushi. Egentligen var det mest ingefäran och wasabin jag ville åt och Engla åt det mesta av fisken och så delade vi på riset. Snart ska jag fira med en riktigt stor sushi har jag tänkt.Nu är vi hemma igen efter några dagar i Skåne. Tvättmaskinen går varm ... och det är med blandade känslor förstås. Ja, inte det där med tvättmaskinen - utan att vara hemma igen. Jag älskar att åka på semester med familjen för att få tid till vila och gemenskap som inte ges på samma sätt när man är hemma. Här finns alltid en massa åtaganden. Chris är ute i trädgården nu och klipper gräset, barnen har begränsad med wifi och teve (!), det ska fixas med tvätt och städ och allt det där ... Så jag uppskattar semestern. Får se om vi hinner ge oss ut på fler resor i sommar. Hoppas det.

Det var i alla fall otroligt skönt att sova i den egna sängen i natt!


5 kommentarer:

 1. Borta bra men hemma bäst samtidigt som det är så trevligt med lite miljöombyte. Hoppas ni hinner med någon tur till.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni kommer iväg någon mer gång nu under sommaren.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Så härligt ni haft det :). Själv befinner jag mig just nu i husvagnen, snart dags för att sova :)

  SvaraRadera
 4. Jag kan verkligen sakna det där med campinglivet ibland - jag gillade det! Men hotellcamping är inte så dumt det heller :-)

  Vilka härlig bilder! Ser himla fridfullt ut :-)

  SvaraRadera
 5. Så mysigt & vackert,men ...
  Håller mé borta bra men hemma bäst ... ❤️
  /Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.