torsdag 15 juni 2017

avslutningspresent ~ minnespåse


I morgon är det dags att tacka av eleverna och önska dem ett riktigt härligt sommarlov. Lite vemodigt förstås, jag har älskat att ha den här klassen, de är så fantastiska på alla sätt och vis och det hade varit roligt att följa med dem hela vägen upp till åk 3. Ett annat år kanske det blir verklighet. Till hösten väntar nya utmaningar för mig innan jag är tillbaka till våren igen (och då är det fortfarande oklart vilken klass jag kommer att få). 

Hur som helst. Jag har gjort i ordning små avskedspresenter, så kallade minnespåsar, till eleverna. Kände att jag ville ge dem något litet att få med sig. Ni som följer mig på instagram har redan hunnit se (villa_frejas_bokblogg). Jag visste att jag hade läst om minnespåsen så jag googlade och hittade den här sidan.

3 kommentarer:

  1. Åh vilken bra ide! Sparar den till framtida klasser! Vi körde wordsallad tror jag det heter, då får man ut en massa ord lite huller om buller. Låter spännande med hösten!

    Ha en fin avslutning!

    SvaraRadera
  2. Det kommer säkerligen bli superfint framöver också med väldigt spännande utmaningar att se fram emot :-)

    Ha en fin fredag! (som jag inte är helt säker på att det är... ;-) )

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.