lördag 3 juni 2017

arc en cielDet låter kanske märkligt men jag har verkligen längtat efter ett gott kylt vitt- eller rosévin så en god Arc-en-ciel fick inleda helgen efter min välbehövliga tupplur i soffan när övriga familjen var iväg och handlade fredagsmys. Rött vin däremot skulle jag inte kunna tänka mig. Klarar inte ens av rödvinssåser.

Idag regnar det. Perfekt eftersom vi måste storstäda hela huset. Krafterna under arbetsveckan räcker inte till, knappt ens till det vardagliga plocket, så då får jag vika en helgdag till städ och tvätt även om det känns lite trist. Och nu är det verkligen välbehövligt!

I väntan på att övriga familjen ska vakna tänker jag dock ägna mig åt att skriva. Mest rättvist är om startskottet för städning går samtidigt för oss alla. Annars skulle jag hinna klart innan övriga ätit frukost.

7 kommentarer:

 1. Städning är helt klart inte skoj, men självklart ska det vara rättvist! Så du gör helt rätt i att invänta med det där startskottet tills alla är redo i startblocken :-)

  Ha en härlig dag trots regnet!

  SvaraRadera
 2. Jag tål inte rött vin (migrän) men har samtidigt kommit att ogilla det ... Men gärna lite vitt eller rosé, framför allt på sommaren :)

  SvaraRadera
 3. Låter gott faktiskt :). Borde nästan unna mig något liknade mer ofta :). Jag skulle inte själv kalla mig nykterist, men när jag var hos läkarna i höstas så sa de "du är ju så gott som nykterist". Haha ja jag dricker kanske max 4 alkoholhaltiga drycker per år ;).

  SvaraRadera
 4. Det där känner jag igen. Vissa saker fanns liksom inte på kartan ens att titta på...

  Hoppas helgen blir avkopplande och skön!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Saknar inte städningen när vi bodde i huset. Nu i lägenheten går det rätt fort och inte ett dugg jobbigt.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 6. Fördelen med att jobba natt är att man får långa ledigheter, som nu....
  Fast tyvärr råkar maken jobba just denna helg.
  ...så jag spar städandet till längre fram.
  Å smaken är som baken, delad! Jag älskar rödvin, men kan nog dricka ett gott vitt vin, bubbel är gott-om det är torrt. Rosévin dock, kan jag inte dricka alls!
  Ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar bild! Filt, bok och ett glas vin!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.