tisdag 6 juni 2017

andningshål och överenskommelser


Å så skönt med en röd dag så här "mitt" i veckan. Ett andningshål. Jag försökte mig på en lång sovmorgon men det gick så där i vanlig ordning. Vaknade innan sju, men det var ändå skönt att kunna ligga och dra mig en stund i sängen. Sedan har dagen rullat på. Jag har läst och skrivit mest hela tiden. Snart ska jag hänga en maskin tvätt och laga middag. Idag blir det grillad lax och rotgrönsaker med kall sås. Mums.

När Chris och Liam var iväg och handlade passade de på att hämta ett bokpaket åt mig. Den bästa post/present man kan få om du frågar mig - och i senaste numret av Bokspegeln fanns hur många bra böcker och tips som helst. När jag har minskat min läshög här hemma lite till ska jag lägga en reservation på biblioteket. En förresten? Flera menar jag såklart.

Det finns hur många bra böcker som helst jag vill läsa ...

5 kommentarer:

 1. Ja, visst är det ett härligt "bekymmer", att ha hur mycket som helst att läsa. Men snart är det semestertider... Då kanske det kan bli lite läst.

  SvaraRadera
 2. Eller hur! Hur många man än läser så finns det en uppsjö kvar :D Det gillas!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Visst finns det mängder av böcker som jag vill läsa, men just nu är jag lite off med läsandet... Det tar sig nog snart igen :-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt att läsa, jag är dock dålig på det, för det är ju en fantastisk avkoppling!
  Idag har jag dock njutit av lite bokläsning... såå skönt att vara ledig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.