lördag 24 juni 2017

all in - när livet är allt eller inget av emma igelström


Ingen jättehöjdarbok direkt men ändå intressant läsning av en högpresterande person. Jag kan till viss del känna igen mig i Emma. Jag har också svårt att känna stolthet och glädje över en prestation utan letar alltid efter ett sätt att bli ännu bättre. Hur vet man att man är bäst om man aldrig strävat efter att bli ännu bättre?

På samma sätt som Emma blir jag dock bättre och bättre på att se mitt eget värde och inte mäta det i mina prestationer. En snabbläst och tankeväckande bok.
__________
⭐ ⭐ ⭐
Emma Igelström
All in - när livet är allt eller inget 
ISBN: 9789186603472

6 kommentarer:

 1. Tack för tipset.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 2. Jag gillar såna böcker där verkliga personer berättar. Ska nog läsa den framöver.

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 3. Måste målet vara att vara bäst? Ibland tror jag att vi ställer orimliga förväntningar på oss själva när vi redan duger gott och mer därtill!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt Znogge, målet ska eller bör inte vara att bli bäst utan att leva i känslan att man duger fint ändå. Men ibland är det lättare sagt än gjort att landa tryggt i den insikten. Kram.

   Radera
  2. Exakt Znogge, målet ska eller bör inte vara att bli bäst utan att leva i känslan att man duger fint ändå. Men ibland är det lättare sagt än gjort att landa tryggt i den insikten. Kram.

   Radera
 4. Låter som en bok jag borde läsa, känns lite som något likt mig.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.