onsdag 31 maj 2017

om ögonen bestämmer sig för att blunda


Jag sover så dåligt om nätterna numer. Vaknar flera gånger och behöver gå upp och ibland har jag svårt att somna om därefter. I natt låg jag vaken väldigt länge och hittade ingen bekväm sovställning. Höger eller vänster sida? Vilket val liksom.

Jag måste se till att köpa nya järntabletter för att fylla på depåerna också, men sedan de tog slut har jag hela tiden glömt bort det och glömt bort det ... Åt i alla fall en leverpastejsmacka till frukost i morse.

Ibland försöker jag få till en powenap i soffan på eftermiddagarna eller under lunchrasten på jobbet men trots att jag är trött kanske det inte är det bästa? Det gör kanske att jag sover ännu sämre på natten sen, vem vet.

Nu ska jag i alla fall ta och sätta mig för att läsa och vila lite. Om ögonen bestämmer sig för att blunda en stund så får det bli så.

6 kommentarer:

 1. Åh nej för sömnproblem :(. Sånt är hemskt!

  Har du testat ferronol för att få upp järnvädret? Jag hade usla järndepåer men gillar nu på topp med järnet sen jag började med det :). Smakar helt okej och finns på apotea bland annat :).

  SvaraRadera
 2. Det var inte alltid så lätt att hitta en bra sovställning men sova måste man så även en powernap är viktig!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Inte kul alls när man har sömnproblem. Jag vaknar till någon gång under natten. Men somnar om bums igen.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Men vad jobbigt att inte kunna sova ordentligt... Hoppas det blir bättre snart!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, en dålig ljudbok brukar hjälpa till att somna säger en del och korsord. Eller en dryg tv- serie÷)
  Jobbigt när man inte kan sova på natten. Det har hänt mig en och annan gång/ kram

  SvaraRadera
 6. Så jobbigt! Hoppas det blir bättre snart!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.