måndag 1 maj 2017

manic monday


Jag är så glad över en bonusdag så här efter helgen. Att slippa jobba en måndag är dessutom dubbel vinst eftersom jag inte tycker om just den veckodagen. På måndagseftermiddagen behöver jag vara på fritids i några timmar och det är inte alls min tekopp. Jag trivs helt enkelt inte att arbeta på fritids men oavsett, det hade varit tufft för vem som helst att vara i elevgrupp non stop 6:00-15:30. Därför skippar jag gärna måndagar och skulle helt klart kunna vänja mig vid att ha tre dagar helg. Vad det skulle göra gott för välbefinnandet. Å andra sidan pågår en intensiv nedräkning mot ledigheten. Det är inte många veckor kvar nu och faktiskt inte så många måndagar heller då några försvinner som studiedagar och mötestid. Tror kanske att det är fyra måndagar kvar ... och det borde jag mäkta med, eller hur?!

Men en bonusdag då ... hur ägnar man sig åt den på bästa sätt?
Chris som är mellan två jobbnätter sover förstås och det är knappast svårt att gissa vad jag sysslar med.

Läser, skriver ... Ja, jag tänkte väl att du visste!

5 kommentarer:

 1. Åh så jag känner igen mig med fritidsjobb. Var inte min grej heller. Tycker dessutom det är lite tråkigt att så många chefer anser att vem som helst kan jobba på fritids. Där borde det vara personal som trivs och som verkligen tycker det är roligt. :)

  SvaraRadera
 2. Attans också! Här hade jag kunnat svaret och så kommer du med facit i inlägget. Då vann jag inte nånting, va? ;-)

  Hoppas denna tisdag inte blir som en måndag i alla fall :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt när man får de här extradagarna.Vad har du för klass nu? Jag har en etta .Vi har ingen fritidstid utlagt och det tycker jag är bra.
  Snart är det långledigt igen men då är det fredagen ledigt.
  Må gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Soffie, just nu arbetar jag i förskoleklass. Mysigt med en etta och skönt för dig att slippa tid på fritids.

   Radera
 4. Den där extra måndagen klagade i alla fall inte jag på och snart kommer det fler långhelger vilket gillas. Sommarlovet lurar helt enkelt runt hörnet.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.