måndag 22 maj 2017

job interviewJag räknar ner veckorna mot sommarlovet nu. Det kan jag gissa att många gör. Den här veckan är halv, vilket är skönt och sen blir det några strödagar kommande veckor. Skönt, speciellt som de här sista veckorna, som visserligen är fyllda av förväntan och längtan också är rätt så intensiva. Inte nog med att jag vill hinna med "allt" under lektionstid som jag planerat och vill att eleverna ska få med sig. Jag sitter också i utvecklingssamtal och anställningsintervjuer. Dels ska vi hitta någon som kan vikariera för mig nästa termin. Dels ska vi också hitta en ny kollega till mig, någon som ska tillsvidareanställas. CV:n ska granskas och personligheter ska bedömas. Det måste kännas rätt.

Roligt, men intensivt.

4 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att det är både roligt och intensivt. Men det är viktigt att det blir rätt person som anställs...

  Kram och ha en bra dag :D

  SvaraRadera
 2. Låter intensivt så jag förstår att du räknar ner.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Spännande tider alltså! Hoppas ni hittar helt rätt :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.