onsdag 10 maj 2017

bokbyte


Jag har ju som intention att läsa alla, eller så gott som alla nominerade böcker... Men så lånade jag "Ett litet liv" på över 700 sidor mitt i en tröttperiod då det dessutom är extra mycket på jobbet. Säcken ska knytas ihop med utvecklingssamtal och överlämningsar, nya elever ska tas emot (de kommer hit en kväll i nästa vecka för att hälsa på) och trots att jag inte ska jobba här under höstterminen faller lotten på mig då min kollega slutar och nyrekryteringen ännu inte är i hamn. Eleverna och föräldrarna kommer således inte att träffa sin/sina lärare för hösten (men väl mig som kommer tillbaka till våren - och det får vara gott så).

Hur som helst, jag kom 50 sidor in och visst är språket bra och jag vill verkligen läsa, men jag kommer liksom inte in i berättelsen... Den fångar mig inte, och då traggla ca 650 sidor till...? Jag vet inte.

I stället la jag boken åt sidan till förmån för något mycket mer lättuggat. En Bridget-bok... Vad kan gå fel?!

5 kommentarer:

 1. Helt rätt, jag hade nog också bytt bok 😊
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Förr kunde jag inte komma mig för att avsluta en bok innan den var utläst, men idag skulle jag ha gjort precis som du. Inget idé att öda tid på nåt man inte känner för.

  Men lite nyfiken blir jag allt - vad ska du göra under höstterminen?

  SvaraRadera
 3. sv: Men OJ vad roligt att höra! Stort GRATTIS till er! :-)

  SvaraRadera
 4. Med tanke på så många böcker som det finns att läsa så hade jag avstått den. Tråkiga böcker ger jag upp och slösar inte tid på dem. Denna kommer jag att avstå helt frivilligt.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.