tisdag 23 maj 2017

en framtida hemmafrus bekännelser av elin eldestrand

Jag blev lurad av framsidan till En framtida hemmafrus bekännelser. Boken handlade inte alls om det jag förväntat mig. Däremot blev jag glatt överraskad. Det här är en bok med stor portion humor.


Charlie lever på fel sida stan och kan bara drömma om att en dag få bo på Gräddhyllan och ha ett eget hembiträde. Hennes mamma, som jobbar på hotell och dessutom får pengar från män hon träffar, lär tidigt Charlie att det handlar om att lösa problem. Och löser problem gör Charlie redan sin första skoldag då hon liksom bara råkar ... Och sedan fortsätter det. Problemen löser sig.

Det här är en varm bok fylld av humor, kärlek och en längtan. Men framför allt problemlösning.Boken innehåller extramaterial, novellen Den nergrävde fotbollstränaren där vi får följa Charlie några år senare. Men fortfarande med samma driv där problemlösningen står i fokus.


________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Elin Eldestrand
En framtida hemmafrus bekännelser 
och
Den nergrävde fotbollstränaren
Hoi förlag
ISBN:97891769701265 kommentarer:

 1. Hemmafru? Låter precis som en bok för mig det ;-) Noterad i listan - tack för tipset :-)

  SvaraRadera
 2. Den får jag raskt göra en notering om. Inför kommande ledighet så är bra boktips guld värda :D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer med Ama..
  Låter som en bok för även jag som går och skrotar på hemmaplan och dessutom får tiden till att gå =) Tack för boktipset!!

  SvaraRadera
 4. Oj, så mycket böcker du hinner läsa, jag är imponerad! Själv håller jag på att traggla mej igenom bokcirkelns bok, innan nästa date, som är den 9 juni! Vi läser Kristina Ohlssons bok :"Sjuka själar",en skräckroman och inte riktigt min genre, men den går att läsa!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.