torsdag 4 maj 2017

dagbok från imorgon av cecelia ahernPS jag älskar dig har hittills varit min favoritbok av Cecelia Ahern, men efter att ha läst Dagbok från imorgon klättrade även den upp på första plats. Två helt olika berättelser, två helt olika känslor, men lika bra.

Det är nästan som en spökhistoria som småruggig kryper under skinnet samtidigt som det är en feelgoodberättelse. Den är inte alls övernaturlig. Det är bara det att något är allvarligt fel. Någonting hemlighålls ...

När Tamaras pappa dör och det visar sig att allt han lämnat efter sig är skulder tvingas hon och hennes mamma att lämna det lyxiga liv de levt för att bosätta sig ute på vischan hos Tamaras morbror och moster. För en tonåring finns inte mycket att göra i grindstugan och hon börjar söka av platsen kring slottet/ruinen.
En dag kommer en bokbuss förbi grindstugan och Tamara hittar en läderinbunden bok som hon lånar. När hon äntligen lyckats få upp låset visar det sig vara en tom bok. Vilken besvikelse. När Tamara nästa gång öppnar boken för att själv skriva i den upptäcker hon dock att någon (misstänkt likt hennes egen handstil) har skrivit i den. Det är bara det att datumet i boken är datumet för i morgon.
Tamara börjar läsa dagboken och inser att hon faktiskt kan börja leva mer i nuet och kanske också kunna förändra det som händer i framtiden. Om hon bara handlar klokt. 
________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Cecelia Ahern
Dagbok från imorgon
Bazar
ISBN:
köp den hos Adlibris eller Bokus

5 kommentarer:

 1. Låter som en bok helt i min smak så den ska jag beställa direkt!

  Kram och tack för tipset :D

  SvaraRadera
 2. Låter bra, kan nog vara nåt.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Låter spännande trots att det är på snudd till övernaturligt... :-)

  Ha en finfin fredag!

  SvaraRadera
 4. Den måste jag läsa älskade den förra boken hon gjorde😀😡

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.