torsdag 25 maj 2017

arton dagar kvar


Så himla härligt med långhelg!
Idag ska jag plantera om lite tomat, chili, gurka och blommor i större krukor. Köra några maskiner tvätt men mest av allt bara ta det lugnt. Det är perfekt sitta-på-altanen-och-läsa-väder. 

Tittade just i kalendern och nu är det arton arbetsdagar kvar. Sen är det sommarlov. Känns både så skönt och lite konstigt på en och samma gång. Jag vill hinna knyta ihop säcken ordentligt innan jag går på ledighet men samtidigt inser jag att det är nyttigt för mig att öva på att släppa lite av mitt kontrollbehov. 

Nu väntar en lugn och skön dag.

4 kommentarer:

 1. Ha en skön och bra läsardag.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Kontrollbehovet är nog nyttigt att släppa lite på... Men jag vet hur det är ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra dag!
  Själv vågar jag inte ens räkna dagarna till min semester börjar, vi har två semesterperioder på mitt jobb, förra året hade jag tidig semester, detta år har de flyttat fram semestern en vecka, så vi som har sen semester får en väldigt sen semester! Den 24 juli är det min tur....hrm...

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hade det skönt där på altanen med din bok :-)

  Arton dagar går ju superfort! Snaaaart har du sommarlov :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.