torsdag 18 maj 2017

andras vänner av liane moriarty


Jag läste och tyckte mycket om Öppnas i händelse av min död och när Moriarty dök upp med Andras vänner som en av Årets Nominerade började jag läsa den ... eller snarare lyssna via Storytel. Det är en tjock bok. Den tar ca 16 timmar att lyssna på och eftersom jag för tillfället inte går till jobbet har min lyssnatid minskat rejält. Därför blir det lite hackigt och jag lyckas inte riktigt ta mig igenom boken. Nu har jag kommit till slutet. Bara fyrtiofem minuter kvar ...

Sex vuxna, tre barn och en hund på en grillkväll. Vad kan gå fel? Det är tre, på ytan lyckliga familjer som samlas hos Vid och Tiffany som är kända för att vara sociala och kunna lätta upp stämningen.
Sam och Clementine lever ett till synes harmoniskt äktenskap med två döttrar. Sam har precis fått ett drömjobb och Clementine som är cellist förbereder sig inför en viktig provspelning.
Erika och Clementine har varit vänner sedan barnsben men hamnar ofta på kollisionskurs med varandra, tyngda av skuldkänslor och dåligt samvete. När Erika och Oliver berättar att de inte alls är frivilligt barnlösa utan faktiskt har försökt att få barn i många år utan att lyckas erbjuder sig Clementine att donera sina ägg ...
Grillkvällen blir en kväll som får livet att ta andra riktningar. Ingen av dem kan låta bli att undra hur livet hade tett sig om ingen av dem hade gått till den där grillkvällen. 
_____________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Liane Moriarty
Andras vänner
ISBN: 9789100170936
Finns att köpa hos Adlibris eller Bokus

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Nu har jag reserverat den på mitt bibliotek. Lite kötid men det får jag ta...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Jag gillade "Öppnas i händelse..." och kollade nu på bibblan. Denna fanns inte, men däremot två andra som jag inte har läst, så tack för tipset! Den här kanske också dyker upp framöver.

  Ha en härlig fredag!

  SvaraRadera
 4. Öppnas i händelse av min död har jag läst och gillat, men den här har jag inte läst. Lite nyfiken blir jag allt!

  Kram och fin helg!
  Christina

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.