söndag 16 april 2017

presens


Har ni haft/har ni en fin påsk?
Själv har jag verkligen kommit ner på lågvarv denna ledighet. Redan första dagen tappade jag koll på veckodagar, vilket är perfekt. Total avkoppling. Jag hinner läsa massor ... och just nu är jag igång och skriver igen. Det, om något, är ett tecken på att allt är i balans. Utan balans - ingen fantasi eller kreativitet. I morse, när jag låg kvar i sängen en stund och filosoferade, bestämde jag mig för att ändra tempus till presens - och i jag-form, när jag skriver (jag vill komma riktigt nära känslomässigt och då känns det bäst). Så det håller jag på med nu. Vilket tar längre tid i anspråk än vad man kanske kan tro.

Skriva är ingen hobby, det är ett arbete. Som är svårt att slita sig ifrån.

8 kommentarer:

 1. påsken har varit lugn och fin, långfredag bjöd mellanpojken på påskmiddag, och igår var den yngstes tur; gott och trevligt. God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Påsk är min favvo högtid, en helg utan måsten.

  Att läsa och skriva är viktigt.

  SvaraRadera
 3. Visst är det skönt med långledigt så man kan slappa riktigt ordentligt.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 4. Skönt med lite ledighet, jag njuter för fullt.
  Önskar dig en fortsatt fin påsk.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Här har påsken varit alldeles underbar :-)

  Lycka till med omställningen!

  SvaraRadera
 6. Jag klagar inte men tiden har gått så fort ändå...

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag har också lyckats koppla av. Nog är det något speciellt med att få vara ledig alltid. För ett år sedan kunde jag inte släppa jobbet när jag var ledig. Det gör jag helt utan problem nu. Så skönt :)

  SvaraRadera
 8. Här har vi haft en lugn Påsk. Glad över ännu en ledig och lugn dag imorgon.

  Ha en fin annandag påsk imorgon.

  Kram K

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.