lördag 1 april 2017

morgonbestyr

Omställningen till sommartid knockade mig totalt. Jag är helt ur balans. Känner du också så? Jag vaknar flera gånger varje natt redan nu som det är men efter sommartiden vaknar jag också långt innan klockan ringer. I dag hade jag sett fram emot en rejäl sovmorgon men det går inte ... Dessutom råkade jag nog ta i lite väl när jag tog min fredags-powernap i soffan för när kvällen kom gick det inte att somna. Jag och Engla låg en stund i sängen och varvade teve med att lyssna på ljudbok, men när hon somnat låg jag vaken länge till och slöspelade Hay Day.


När Chris kom hem från nattjobb steg jag upp i princip och nu har jag och Engla ätit varsin dunderportion med gröt. Äggen är slut, jag som annars alltid gör äggröra till frukost, men gröt funkar lika bra. Fönstret står på glänt, fåglarna är vakna och solen (om jag ska tro min väderapp) beräknas titta fram lagom till när Chris ätit sin frukost i eftermiddag. Då blir det trädgårdsfix. Men först ska jag sätta mig med min bok.

Vad gör du idag?

5 kommentarer:

 1. Jag är också helt jetlaggad efter den totalt onödiga tidsomställningen. Av nån konstig anledning vaknar jag tidigare? Helt onormalt för min del...

  Här blir det snart en promenad i solen :-)

  Ha en fin dag och lycka till med trädgårdspysslet :-)

  SvaraRadera
 2. tycker inte om sommartid, liten dos dagsljus får en att sova bättre.

  SvaraRadera
 3. Så skönt - får jag säga så? - att fler blir upp å nervända å fysiskt påverkade av byte från vinter till sommartid, all klockförändring drabbar mig typ som en gummiklubba som slår mig i huvudet ;-)

  Ert 1a april väder verkar aningen mer vårlikt än vårt då vi fått 2 nya dm snö som täcker/gömmer den halkiga isen så nu är det förenat med livsfara att gå på promenad.

  Jag hoppas Du har en fin lördag trots allt.

  SvaraRadera
 4. Jag har också varit totalt seg och ur normal balans den här veckan. Hoppas det blir bättre nästa vecka för oss!

  SvaraRadera
 5. Alltså banan och gröt tillsammans måste någonstans vara den godaste kombinationen :). Sen att sova är också väldans härligt :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.