lördag 15 april 2017

mitt liv och jag - cecelia ahern

"Rolig, rörande, insiktsfull." Och ja, det är inte ofta jag läser en bok som får mig att så spontant brista ut i skratt. Den är tokig, rolig, charmig och som sagt, insiktsfull.


Lucy Silchester har alltid tagit livet för givet men utan att reflektera över det själv har hon hamnat i gamla hjulspår där hon är upptagen med att engagera sig i sina vänner, undvika sin familj, avsky sitt jobb och ta sin gamla bil till verkstaden. Hon ljuger för att dölja sanningen som gör henne sårbar och tar därmed på sig andras skuld.
Men så en dag knackar Livet på dörren. En irriterande man med skrynklig kostym och dålig andedräkt. Fast besluten om att få Lucy att ordna upp sin trassliga tillvaro. Livet tänker inte låta henne slippa undan.

Cecelia Ahern har gjort det igen. Hon har skrivit en feelgood som lämnar spår efter sig. En roman full av tankeväckare. 

________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
Cecelia Ahern
Mitt liv och jag (2011)
Bazar 
ISBN: 978-91-7028-394-9
Adlibris eller Bokus

5 kommentarer:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.