måndag 24 april 2017

miljövänlig städning

Måndag i dag och det känns lite som att jag skolkar eftersom jag inte är på jobbet idag. Fast jag vet att jag har tagit semester. Skum känsla. Vaknade först av alla idag trots att det var jag som inte skulle iväg någonstans. Som vanligt. Det här med riktigt långa sovmorgnar är inte min grej även om jag älskar att vakna och kunna ta det lugnt.

Vad pysslar jag med i dag då?Jag har tagit mig igenom ett berg med disk som blivit eftersatt i och med helgens handbollsevenemang. Och städat lite grann. Jag har provat Grummes ekologiska tvättservetter som är smidiga att hålla rent med. När de är förbrukade slänger jag dem i komposthinken eftersom de är hundra procent nedbrytbara.

Sen har jag förstås läst en del och skrivit men egentligen har jag väl mest ignorerat det faktum att en migrän är i antågande. Blicken är suddig och det flimrar framför ögonen och någonstans vagt, vagt kan jag känna en begynnande huvudvärk. Ska lägga mig i soffan nu och försöka sova en stund så kanske, kanske ...

3 kommentarer:

 1. Skönt att vara ledig och hoppas verkligen du inte får migrän nu.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Unna dig att vara ledigt med gott samvete och pausa i soffan!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för att den där migränen känner sig motad i grind...

  Men att ta semester för att städa? Inte rätta sysselsättningen om du frågar mig ;-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.