tisdag 4 april 2017

goodreads

skapa ordning bland det lästaFörr höll jag alltid reda på vilka böcker jag läst genom att anteckna i en bok. Praktiskt eftersom jag läser så mycket och ibland glömmer av vad jag har läst. På så sätt kan jag också hålla koll på favoritförfattare ...

Nu har det blivit ännu enklare. Goodreads är appen som gör att jag enkelt och smidigt kan hålla koll på mina lästa böcker, betygsätta dem och utmana mig själv. Här kan man också söka efter vänner och tipsa varandra om böcker. Något jag dock inte gjort. Jag vet inte om det fungerar om man inte är kopplad till Facebook? Så noga har jag inte undersökt det. Huvudsaken är att jag enkelt håller reda på mina lästa böcker!

3 kommentarer:

 1. Jag har nollkoll på lästa böcker... Men boktips skriver jag upp i ett dokument på datorn (som landar i molnet) :-)

  SvaraRadera
 2. Den tjänsten använde jag ett tag men så glömde jag helt enkelt bort den :D. Haha minnet alltså ;).
  Bra tjänst i alla fall :).

  Åh min hund var också en mellanpudel :)

  SvaraRadera
 3. Kul tips,
  men jag som inte har fb kanske inte kan använda det?
  Kommer jag ihåg ska jag kolla...

  Jag skriver ju boklista i bloggen för att komma ihåg vad jag läser,
  väldans bra även då nån köper böcker till mig i present,
  innan jul kollade min bonusdotter vad jag läste å köpte perfekta böcker i julklapp till mig :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.