söndag 30 april 2017

glöm mig av alex schulman


Nu har jag läst tre av de 12 nominerade böckerna i Årets Bok 2017 och Alex Schulman fick min röst idag (det går att rösta en gång varje dag till och med 20 augusti). Planen är att beta av hela listan. Är det någon som hakar på?

Glöm mig är en naken skildring som skickligt väver samman dåtid med nutid och jag tror att vi är många som kan känna igen oss i den här dysfunktionella relationen mellan mor och barn, barn och mor. Kärleken är oändlig, ändå tar sjukdomen över. Det behöver inte, som i Alex' mammas fall handla om alkoholproblem. 

Även om jag som sagt bara betat av tre av 12 hittills kan jag säga att, oavsett vad jag kommer att tycka om övriga titlar och oavsett hur mina dagsröster kommer att landa längre fram, är Alex Schulman väl värd att vinna titeln Årets Bok 2017 med sin Glöm mig.

Vill du också rösta? HÄR kan du lägga din röst och också läsa mer om de nominerade böckerna.


________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
Alex Schulman
Glöm mig
via Storytel
Adlibris eller Bokus

4 kommentarer:

 1. Tyckte också denna bok var riktigt bra.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Den låter onekligen intressent, jag tror denna får läggas som sommarbok åt mig :)

  SvaraRadera
 3. Anade att den boken skulle vara bra, har hört talas om den, och ja, den vill jag läsa.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Jag tycket också att den boken var bra. Väldigt självutlämnande.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.