onsdag 5 april 2017

en daglig dos viktig vila


Måndagar är min värsta dag, om man nu får uttrycka sig så om någon dag i veckan ... men jo. Måndagar är min hat-dag och när den väl är gjord brukar resten av veckan kännas ganska piano. Men just nu, jag vet inte vad det är, om det är våren? Men jag är totalt dränerad på energi. Nu är det tre dagar kvar till lovet. Så jag håller mig flytande, med näppe.

Ofta behöver jag sova en stund efter jobbet vilket, absurt nog inte ger mig vila utan mer bara ångest över att jag sover bort värdefull tid med familjen. Vila för mig är att hinna läsa. En dag då jag inte hunnit med min bok är en dag jag upplever att jag inte hunnit vila.

Hur får du din dagliga viktiga vila?

5 kommentarer:

 1. Så skönt att det är Påsklov nu då, så du får boosta dig med ny energi igen. Min vila blir när jag går och lägger mig på kvällen.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. vårtrött kan man vara, dagsljus är jätteviktigt.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att jag behöver sova mindre och mindre, har nog med åldern att göra. Alla vet ju att gamlingar är uppe i ottan ;-)

  Men det händer att jag tar en powernap i soffan på eftermiddagen. Siesta heter det visst här :-)

  SvaraRadera
 4. Jag tar min nere i hamnen vid Vätterns strand,detta ger verkligen energi & lycka ...
  /Kramas & Lämnar lite energi till dig!

  SvaraRadera
 5. För mig är en tekopp, en bit choklad och något att läsa eller att kika i instagram att vila. Det vill jag helst ha en stund av varje dag efter middagsbestyren.
  Hoppas att du snart har mer energi!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.