fredag 21 april 2017

annabelle

Fredag och helg. Härligt. Samtidigt känns det inte riktigt så den här gången eftersom jag ska jobba med Potatiscupen ungefär non-stop fram till i alla fall klockan elva på söndag. Jag tog semester på måndag. Finns inte på kartan att jag jobbar heltid hela veckan och sen inte får vila på helgen ... nope.

Bitter? Nej, jag gör det för döttrarnas skull men jag är slutkörd.


Såg på Instagram att man kan tävla om att få bli testläsare på Bokus. Det är två deckardebutanter som man har chansen att få läsa innan utgivning och sedan skriva en recension om på Bokus hemsida. Kul.

Jag föll för Lina Bengtsdotters Annabelle som är en suggestiv deckare. Läs mer om den på Bokus - och klicka på Bevaka om du är intresserad av ett exemplar.

6 kommentarer:

 1. Klokt att ta semester på måndag för det finns en gräns för vad man orkar. låter intressant att testläsa. Jag vet att förlaget som dottern arbetar på får tillsänt sig många böcker som ska givas ut.

  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Rätt av dig att ta ledigt - inte bra att inte få vila ut ordentligt.

  Hoppas det går bra i den där Potatiscupen! :-)

  SvaraRadera
 3. vi fick hålla i gång sju dagar i veckan

  SvaraRadera
 4. Såg också den där, blev sugen och anmälde mig också :). Spännande om någon av oss två får chansen att läsa då :D.

  SvaraRadera
 5. Lycka till i potatiscupen :) kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.