söndag 19 mars 2017

sanning och skvaller - av curtis sittenfeld


Jag har älskat Jane Austens Stolthet och fördom så pass mycket att jag läst romanen och sett både gamla och nya filmatiseringen flera gånger. Dessutom har jag läst någon/några (?) mindre lyckade uppföljare. När jag först läste om Sanning och Skvaller av Curtis Sittenfeld blev jag såklart nyfiken. Jag har aldrig läst något av henne förut men läste lovord i diverse bokbloggar/bokinstagrammare. Nu måste jag läsa fler romaner av henne.

Det här är Stolthet och fördom i modern tappning. En välbekant och trygg historia som Sittenfeld har kryddat på sitt eget sätt. Det är en tjock roman, över 400 sidor, men ändå snabbläst då kapitlen är korta. 

_____________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
Curtis Sittenfeld
Sanning och skvaller (2016)
Wahlström & Widstrand

4 kommentarer:

 1. Låter som en bok för mig :-)

  Ha en skön söndag i bokhörnan!

  SvaraRadera
 2. 400 sidor, låter inte som någon bok för mig, haha.
  Önskar dig en bra start på veckan.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. den här är jag nyfiken på! har inte läst något av Curtis Sittenfeld tidigare men desto mera JA

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.