måndag 13 mars 2017

saker vi inte säger - av sheila o'flanagan


Det här var en trevlig bok om girighet, ånger, förlåtelse och givmildhet. En feelgood där jag, utan att avslöja slutet kan berätta att det goda segrar över det onda. 

Abbey Andersen är fullkomligt nöjd med sin tillvaro i San Fransisco. Visserligen träffar hon knappt sin mamma längre, och det saknar hon, men hon omges av vänner och har ett bra jobb hon trivs med. Alltsammans stöttar upp henne när hennes pojkvän sviker henne och det visar sig att han enbart varit en förljugen sol- och vårare. Men hon kommer över det. Det är inte pojkvännens svek som ställer hennes liv på ända utan det är när advokaten Ryan Gilligan från Irland kontaktar henne som hennes liv omkullkastas. Allt Abbey trott sig veta om sina rötter är en lögn och nu tvingas hon till Irland för att söka sanningen. Där kastas hon in i en ny kris som kommer att förändra livet för alltid. Inte bara för Abbey utan också för den irländska familj som hon inte ens visste fanns.

Abbey tvingas att göra ett val som påverkar alla hon känner. Men hur ska hon veta att hon väljer rätt?

______________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (nära nog fem)
Sheila O'Flanagan
Saker vi inte säger (2013)
Pockerförlaget
ISBN: 978-91-7579-041-1

4 kommentarer:

 1. Åh! Jag älskar hennes böcker! Kollade bibblan och såg att det fanns ett flertal som jag missat - tack för tipset! Eller tipsen, som det blev av det hela :-)

  SvaraRadera
 2. Tack gör tipset.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Den noteras :D

  Kram

  SvaraRadera
 4. Låter som en spännande bok?!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.