tisdag 7 mars 2017

över frusen älv - av theréze ingmarsonI helgen som var unnade jag mig en riktig läsfest. Soffhörn, mysig filt och fortsättningen på Flugfiskarens dotter (om du vill kan du läsa den recensionen HÄR).

Med samma iver som jag läste Theréze's första bok kastade jag mig över Över frusen älv och tillbaka till Älvdalens mystiska skogar, nu i höstskrud.

Sophie återvänder till Älvdalen hon också och till den gård hon spontanköpte för bara några månader sedan. Den här gången har hon bestämt sig för att lämna Västkusten för gott för att komma närmare Christer och hennes nya vänner. 

En avlägsen släktings plötsliga död gör att Sophie fyller gården med vanskötta djur. Bland annat en fjording och nu har hon åter en häst nära. Dessutom får Sophie ett efterlängtat jobb på en bokhandel. Det skulle kunna vara starten på något gott. Men vem kan man lita på? Giriga arvtagare smyger omkring gården liksom skuggan av en varg.

Theréze Ingmarson skriver drivna feelgood med tät mystik. Spänningsfeelgood helt enkelt, vilket ger allt i ett. Tack Theréze för att jag fick läsa Över frusen älv. Jag ser så fram emot del tre i serien.
_______________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
Theréze Ingmarson
Över rusen älv (2016)
ISBN: 978-91-983436-0-1

4 kommentarer:

 1. Vilka fina fjordingar :-) Kul att hitta en bokserie där man inte behöver vänta 100 år på att få läsa nästa :-)

  SvaraRadera
 2. Inlägget skrevs igår, men vi har haft studiedag idag också.

  SvaraRadera
 3. Kul när man hittar bokserier som är bra.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Jag måste helt enkelt också läsa dem! Får kontrollera om böckerna finns på vårt bibliotek.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.