söndag 26 mars 2017

lördagsburgare och sommartid


Vi testade en, för oss, ny kryddblandning till våra lördagsburgare i går samt en chipotledressing. Förutom vanlig cheddarost hade vi också en starkare, kryddigare variant som jag har glömt vad den hette men det blev en härlig smaksensation. Varför gör vi inte burgare oftare för? Det går snabbt, är enkelt och smakar toppen. Hur svårt?

Det glutenfria brödet får vara i ugnen en stund så att det får en härligt krispig yta.


Idag har vi vunnit en timma tack vare omställningen till sommartid ... eller? Chris jobbade natt och slapp därmed att jobba tio timmar och kunde gå hem efter nio. Win, alltså. Härligt. Själv var jag uppe med tuppen för att köra Indra som ska spela match. Nu tänker jag ta tillvara på tiden genom att läsa och skriva på min synopsis. Dammsuga också kanske? 

Men först frukost!4 kommentarer:

 1. Såg hur gott ut som helst! :-)

  Ja, då förstår jag hur det kan bli win med att dom knycker en timme. Ställde mig mycket undrande till det... ;-)

  Ha en skön söndag! Och du? Strunta i dammsugningen, dagen blir ännu skönare då :-)

  SvaraRadera
 2. Jisses, så gott det såg ut. Ha en fin och skön söndag.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 3. Mmm... Så gott! Tur det är middag snart ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hemgjorda hamburgare är bara så gott. Vi brukar göra på högrevsfärs vilket blir perfekt. Nu blev jag rejält sugen på det... Snart dags att plocka fram grillen igen :D

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.