lördag 4 mars 2017

lördag = läsdag


Ni som följer mig på Instagram (villa_frejas_boktips) såg att jag har fått Theréze Ingmarson's bok Över frusen älv. Det är fortsättningen på Flygfiskarens dotter så gissa om jag tänker spendera dagen i soffan med att läsa?! Jag lovar att köra en eller annan maskin tvätt mellan varven och kanske, kanske laga middagsmaten. Men mer än så blir det inte.

6 kommentarer:

 1. Ha en bra läslördag.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 2. Kul när man fått tag på en riktig favorit! :-)

  Ha en skön läskväll :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt att ha en bra bok att läsa. Låter som att du planerat lördagen bra.

  SvaraRadera
 4. Låter som en skön dag kram

  SvaraRadera
 5. Skönt att bara få slappa och läsa :)
  Kram Pia

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.