onsdag 15 mars 2017

ett pangerbjudande


Jag brukar faktiskt inte köpa böcker - boknörd som jag är. De flesta böcker lånar jag, men såklart är det roligt att fylla bokhyllan också. Jag tycker om att omges av böcker. För mig blir det en trivsam inredningsdetalj och jag återkommer gärna till böcker jag tyckt mycket om. Bara det går tillräckligt med tid däremellan.

Jag var således inte en av dem som hängde på låset när bokrean startade utan jag bidade min tid. När det var 30% på reapriset kunde jag dock inte hålla mig undan längre utan norpade åt mig De förklädda flickorna i Kabul som jag länge har velat läsa. Engla, som till min glädje delar mitt läsintresse, valde en LasseMaja-bok; Hotellmysteriet och så för en femma köpte jag Emil i Lönneberga där varje boksida även är ett pussel. Bara för att ...!

Har du gjort några kap på bokrean?

4 kommentarer:

 1. Jag har inte köpt nån bok men fick en i födelsedagspresent som jag precis har börjat läsa i. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Nej, inga kap här. Jag köper aldrig böcker nu. Lånar. Riktiga böcker går sen vidare i bekantskapskretsen (ingen brukar vilja ha tillbaks lånade böcker här, det är inte bara jag som inte har plats med nån bokhylla ;-) ).

  SvaraRadera
 3. Nej, detta år har jag inte köpt en enda bok på rean. Nöjer mig med att låna från bibblan just nu.

  Kram

  SvaraRadera
 4. grattis till fynden! Jenny Nordbergs bok är så bra

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.