fredag 24 mars 2017

det kommer alltid en ny himmel - lori nelson spielman


När Elizabeth dör står det klart att hon låtit sina båda söner ärva en betydelsefull del av arvet. Ena svärdottern tar över rollen som VD för det framgångsrika företag Elizabeth drivit i många år och som hennes 34-åriga dotter Brett trott att hon skulle efterträda. Själv står hon chockad, helt lottlös.

Eller?

Elizabeth och Brett har alltid stått varandra nära och trots att Brett utåt sett verkat lycklig med ett perfekt liv med pojkvän, jobb och lyxig lägenhet har modern alltid vetat att dottern saknat något. Efter sig lämnar hon dotterns egen bucketlist där somliga punkter är uppfyllda, andra strukna medan andra står kvar. Som att skaffa hund. Återuppta kontakten med bästa barndomsvännen. Uppträda på scen. Att bli mamma. Och bli kär.

Elisabeth har skrivit ett brev till var och en av punkterna, brev som inte får läsas förrän Brett uppfyllt sina punkter. När hela listan är gjord väntar ett stort arv. Det är dock inte pengarna som blir viktiga för Brett utan all den insikt hon får om sig själv och sina värderingar längs vägen att uppfylla moderns önskning. Att hjälpa sig själv till ett bättre liv.

En djup feelgood som ger utrymme för eftertanke.

__________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
Lori Nelson Speilman
Det kommer alltid en ny himmel
ISBN: 9789100149932


5 kommentarer:

 1. Den måste jag absolut kontrollera om mitt bibliotek har!

  Tack för tipset och kram

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Det där låter som en riktig Hanna-bok!

  SvaraRadera
 3. Ha en fin fredagskväll och tack för ett bra boktips.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Låter mycket intressant! Och JAAA!!! Den fanns som e-bok på bibblan, tack så jättemycket för tipset - precis vad jag behövde :-D

  SvaraRadera
 5. Kul att du också gillade den! En klar favorit!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.