onsdag 1 mars 2017

babyboost - ett plus ett blir tre


Jag följer några stora bloggare, bland annat Isabella Löwengrip, och när jag såg att hennes bok Babyboost - Ett plus ett blir tre kommit ut som ljudbok på Storytel ville jag lyssna.

Hennes bok är skriven på samma sätt som hennes blogg som på samma gång kan vara klok, insiktsfull och drivande och provocerande ytlig och trångsynt. Med det menar jag att det kanske är lätt att inte se några hinder, ens hos andra, bara för att man själv har förutsättningarna. Konsten att leva sig in i hur andra har det/kan ha det saknas till viss del. 

Men på många sätt gillar jag Isabella och hennes energi och driv även om boken, som är en form av en handbok, ger tips utifrån Isabella själv - och hennes behov. Såklart, det är ju hon som skriver. Jag tippar på att många, med mig, inte känner igen sig så mycket samtidigt som det säkert finns igenkänningsfaktor hos andra och säkert blir någon hjälpt av att läsa. Jag själv är mest intresserad av Isabella och hennes syn på föräldraskapet och vägen dit. Och boken är en djupare variant till bloggen. 

_____________
⭐ ⭐ ⭐ 
Isabella Löwengrip Spångberg
Babyboost Ett plus ett blir tre
Lind&Co
Storytel

3 kommentarer:

 1. Jag brukar också läsa Isabellas blogg. Nu har ju inte jag några småbarn så boken kanske inte är något för mig. Ha en fin dag.Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt aldrig läst hennes blogg men det är kanske läge att kolla in den...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är imponerad av hennes driftighet, men har aldrig läst hennes blogg.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.