tisdag 28 mars 2017

äventyr för ensamma hjärtan, destination indien - av katy colins


Det kanske var det bästa som kunde hända Georgia Green - att bli lämnad av sin pojkvän, för äntligen har hon fått chansen att göra saker som hon tidigare bara har drömt om. Som att resa till exotiska platser, träffa nya vänner och starta en alldeles egen resebyrå som hon driver tillsammans med Ben. Mannen som hon träffade i Thailand och vars blotta närvaro får det att slå volter inombords.
Allt borde vara perfekt. Men, ingenting blir som Georgia har tänkt sig.

En dålig recension på en reseblogg hotar deras företag och Georgia bestämmer sig för att hals över huvud resa till Indien för att försöka hitta källan till den dåliga recensionen och ordna upp deras gruppresa så att den blir så där tipptopp som hon kräver. Hon som har vanan inne och ensam har backpackat i Thailand borde klara den här resan på egen hand. Vad kan gå fel?

____________________________________

Författaren Katy Colins dumpades själv vid altaret. Med krossat hjärta beslöt hon sig för att säga upp sig, sälja huset och åka till Thailand. I dag har hon rest världen över och förvandlat den värsta mardrömmen till ett äventyr. Äventyr för ensamma hjärtan - destination Indien är hennes andra roman baserad på hennes egna upplevelser.

_____________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
Katy Colins
Äventyr för ensamma hjärtan - destination Indien
ISBN: 978-91-509-2235-6 (Bokhandel)
ISBN: 978-91-509-2237-0 (Webb)

3 kommentarer:

  1. Låter också väldigt intressant :-) Inte kul att bli dumpad vid altaret dock...

    SvaraRadera
  2. Har precis läst den och tyckte den var bra. Kanske ingen stor litteratur men ändå läsvärd.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.