lördag 4 mars 2017

äventyr för ensamma hjärtan - destination thailand


Georgia håller som bäst på att planera sitt drömbröllop när hon blir lämnad av sin pojkvän. Allt rasar samman men hennes bästa kompis Marie tar henne med på en resa till Turkiet där hon förmanar Georgia att skriva en lista över saker hon alltid drömt om att göra, men tvingats avstå ifrån på grund av sin pojkvän. Med ett grusat självförtroende reser Georgia till Thailand med sin lista för att försöka komma över allt som hänt.

"Det fantastiska med att gå sönder är att man får en chans att bygga upp sig på nytt..."

Resan blir dock inte alls som Georgia har tänkt sig. Gruppresan hon bokat in sig på visar sig vara en katastrof och hon faller dessutom handlöst i armarna på en sol- och vårare som likt hennes före detta fästman lyckas såra henne djupt. Stukad beslutar sig Georgia för att överge gruppresan och resa runt på egen hand. Till slut kan hon pricka av den punkt på listan som lyder: få vänner med olika nationaliteter och hon börjar äntligen leva upp igen. Men så händer det något som tvingar Georgia att hals över huvud lämna Thailand och sin tillflykt ...

Författaren själv, Katy Colins, dumpades vid altaret och bestämde sig att med krossat hjärta säga upp sig från sitt jobb, sälja huset och resa till Thailand. I dag har hon rest världen över och lyckats förvandla sin mardröm till ett äventyr. Äventyr för Ensamma hjärtan - destination Thailand är hennes första bok baserad på hennes egna upplevelser. 

Jag längtar efter att få läsa hennes andra böcker ...

________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (en väldigt stark fyra i betyg)
Katy Colins
Äventyr för Ensamma hjärtan - destination Thailand - 2016
ISBN 978-91-509-2011-6 (Bokhandel)
ISBN 978-91-509-2013-0 (Webb)


4 kommentarer:

 1. Låter spännande! :-)

  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 2. Den är noterad!

  kram och trevlig lördag :D

  SvaraRadera
 3. Åh, den ligger här hemma oläst! Nu blev jag sugen att köra igång med den.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.