söndag 26 februari 2017

vårfeelings


Vi fick vårfeelings och köpte nya gröna växter till barnens rum. Växter som ska klara lite hårda tag som glömma att vattna och starkt solljus respektive glömma att dra upp persiennerna. Ser lite mysigare och hemtrevligare ut nu. Speciellt som alla barnens rum är färdigrenoverade nu (minus golv, Englas garderobsdörrar och några fototapter och gardiner som ska upp i Liams rum). 


Vårfeelingen startade egentligen i nya skor. Det kommer fortfarande snöblask ena dagen men så skiner solen för fullt andra dagen och snart är mina rejäla Goretexkängor alltför varma. Satsade i stället på vattentäta vandringsskor som ska ta mig och min ljudbok många mil. Vår scout till son ekiperades också han med nya kraftiga vattentäta skor så nu kan han åka på hur många läger han vill!

6 kommentarer:

 1. Kul med lite nytt blomster i fönstren, som man inte behöver komma ihåg på pricken för att dom ska vissna och dö.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Härligt med vårfeeling! Den har inte slagit till på riktigt här än. Men snart så :-D

  SvaraRadera
 3. Härligt med vårfeelings :) kram

  SvaraRadera
 4. Vårfeeling och nya blommor är alltid mysigt :D

  Kram och ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 5. Så är det hemma hos mig också! Blommorna i barnens liv levet ett tufft liv, börjar så smått fundera på kaktusar! Kramar Liza

  SvaraRadera
 6. Tåliga blommor är perfekt, både till barn och vuxna,hehe...och så fint med vårkänslor,det behövs nu
  Vad man ska ha på fötterna kan vara lite knepigt nu. Ena dan så är det barmark och rätt behagliga temperaturer. Sen slår det om till vinter och snö igen och fram med vinterkängorna igen blir det.
  Kram och ha det gott♥

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.