torsdag 9 februari 2017

bridget jones baby: dagboken


Jag har hamnat i en mysig feelgood-era just nu. Oftast brukar jag varva genrer rätt friskt men nu är det inte tal om att jag orkar fokusera på tyngre, allvarsamma böcker. Det var knappt att jag klarade av Björnstad så alla böcker med (tegelstens)tyngd går bort just nu.

Men Bridget Jones. En räddare i nöden.
En charmig, komisk, söt, romantisk, kort och luftig läsning. Bara drygt fyra timmar lång. Dessutom med min favorituppläsare Callin Öhrvall Dellmar. 

I Bridget Jones baby: dagboken av Helen Fielding får vi, inte helt otippat, möta en gravid Bridget. Hon är 40+ och fortfarande singel. Så snart hon hunnit smälta det faktum att hon är gravid blir hon glad och förväntansfull. Det finns i stort sätt bara ett problem. Hon vet inte vem fadern är. Det kan vara Daniel. Eller Mark.

Rolig, dråplig och med romantisk charm.

________________
⭐⭐⭐⭐⭐
Helen Fielding
Bridget Jones baby: dagboken
ISBN: 9789137150192
Köp exempelvis hos Adlibris eller Bokus5 kommentarer:

 1. Såg filmen på flyget från Rio. Passade på då jag aldrig fått Anders till att se den. Haha!

  SvaraRadera
 2. Den boken ska jag läsa och filmen har jag inte heller sett ännu. Men det är alltid bättre att läsa boken först tror jag. Ha en fin dag. Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Har inte heller sett filmen så boken får det bli först.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Har inte läst boken men sett filmen och den gillade jag. Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Precis som Ama så skulle jag passa på att se filmen på flyget till Gran Canaria, men tyvärr var den inte textad, inte ens på engelska! Å jag som då hör dåligt, och än värre blev det i ett flygplan med allt brus, fick helt enkelt välja en film med text i stället!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.