torsdag 26 januari 2017

babyrace av katerina janouch


Efter Björnstad kände jag för en riktigt härlig feelgood-läsning och valet föll på Babyrace av Katerina Janouch. Det är första gången jag läser något av henne och jag blev inte besviken. 

Sandra och Emily är bästa vänner i trettioårsåldern, båda två singlar och deras chanser att träffa en man verkar liten. I alla fall för Sandra som knappt har tid över för sina vänner. Under en middag med Emily erkänner de att bebissuget har satt in och den biologiska klockan tickar ... Efter några glas kommer Emily på den briljanta idén att de ska ha ett babyrace. Den av de båda som först blir gravid vinner. Genast börjar de båda sätta upp regler för tävlingen. 

En så söt och charmig berättelse. Påminner lite om Sophie Kinsellas sätt att skriva, vilket är ett stort plus.

_______________
⭐⭐⭐⭐⭐
Katerina Janouch 2015
Babyrace
ISBN: 978-91-7579-123-4
Recensionsexemplar från Bokfabriken

2 kommentarer:

  1. Jag har läst en del böcker av henne men just denna har jag missat. Nu är den dock noterad .D

    Tack för tipset och kram

    SvaraRadera
  2. Jag har läst nån bok av henne, men den satte sig inte i minnet och kan inte ha gett mersmak. Kanske dags att ompröva? :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.