torsdag 1 december 2016

tips på julläsning


Just nu är jag fasligt trött, av olika själ. Jag försöker orka läsa, för det är något jag mår bra av och som ger energi. Men ofta går ögonen i kors. Det är bara att härda ut. Det blir bättre. Hade jag varit piggare nu hade jag med lätthet plöjt dessa två julgodisbitar i december! De finns att få tag i hos Adlibris Men för tillfället har jag några böcker på gång redan och kommer inte hinna läsa fler innan jul (jag har redan några på min lista, dessutom har jag inte hunnit med Jenny Colgans tvåa ännu, så kan såklart inte hoppa på hennes trea bara för att den har jultema).

Men; om du står utan bok så här inför jul är det här mina tips till dig.

Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan - det är snart jul Mount Polbearne och Polly har fullt upp med att baka läckerheter i sitt lilla bageri. Därtill är hon lycklig tillsammans med sin pojkvän Huckle. Hans honungsaffärer går dock inte enligt plan och kanske borde de lägga sina bröllopsplaner på is ett litet tag? Samtidigt visar det sig att Pollys bästa vän Kerensa undanhåller någonting som sätter vänskapen på spel ...

Snöfall, mirakel och frusna hjärtan av Claire Sandy - det har gått sexton år sedan Asta lämnade sin hem på Irland, drabbad av hjärtesorg och med ett barn i magen. I London trivs hon bra tillsammans med dottern Kitty men när hennes chef, tidningsmogulen Conan vill att hon undersöker en gråtande madonnastaty i sin gamla hemby tvingas Asta plötsligt att möta sitt förflutna ...

Hos Adlibris

2 kommentarer:

  1. Bok nummer två påminner mycket om dom där "hundböckerna". På omslagsbilden i alla fall, och även titeln :-)

    SvaraRadera
  2. Ama: Ja, det har du verkligen rätt i. Lucy Dillons böcker menar du :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.