tisdag 6 december 2016

sommar på strandpromenaden


Å vad skönt. Jag är fortfarande lite trött men jag är tillbaka på banan igen. Jag har inte orkat läsa någonting under hela helgen. Tror inte jag har läst sen i torsdags och då är det illa. Men nu känner jag att det är dags igen att hugga tag i Sommar på strandpromenaden som jag hann påbörja innan jag däckade ihop totalt. 

Helt fel titel så här års men jag tänkte att om jag gasar på med den här nu (samt ser till att lyssna klart på Fyren mellan haven) så kan jag börja lyssna på Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden innan julhelgen är över. Snart stundar ju jullovet ... Det är inte riktigt likt mig men jag har blivit sjukt sugen på att baka småkakor också. Vilket är konstigt för nuförtiden blir jag mest bara stressad av att baka (till exempel hade jag planerat att baka pepparkakor med mina elever men fick kalla fötter och delegerade med varm hand uppgiften på fritidspersonalen som faktiskt blev glada över att få något som de fick kavla upp ärmarna inför). Men det brukar vara typiskt mig. Antingen är jag totalt off som de senaste dagarna med noll energi eller så är jag all in. Men tänkte att det kunde vara bra att fylla på kakburkarna inför jul och det gäller att smida medans järnet är varmt. Så nu väntar jag in Engla som ska komma hem från skolan alldeles snart.

Till dess hinner jag läsa några sidor ...

5 kommentarer:

 1. Skönt att du känner dig mer på banan. Inte kul att vara så trött hela tiden. Jag hade en period för någon månad sedan då jag var totalt slut. Småkakor är ju så gott. Ha en fin kväll. Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du är okej igen så läslusten kommit tillbaka.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår bättre igen!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Kul att hinna baka och ha energi! Ja gundrar i vårt kaos om jag hinner baka något överhuvudtaget?!
  Ha en trevlig kväll! Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, det gäller att smida när järnet är varmt och energin finns! själv tycker jag att bakning är rena avkopplingen :D

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.