onsdag 14 december 2016

kärleken till livet

Jag har inte orkat läsa en bok "på riktigt" på länge nu. Men snart har jag lyssnat klart på Marie Fredrikssons Kärleken till livet, skriven av Helena von Zweigbregk - via Storytel. Den är väldigt gripande och intressant på en och samma gång. Hela Maries framgångssaga med solokarriären och med Roxette (musik som jag alltid har älskat och har min barndom förankrad i med många fina minnen) beskrivs men också hela hennes sjukdomsförlopp, liv och kamp. Så läsvärd. Helena, författaren själv, är uppläsaren och gör det mycket bra. Det enda tråkiga att lyssna till den här biografin är att jag går miste om de bilder som plockats ut till boken. De hade varit roliga att få se.


Stjärnor till boken 

⭐⭐⭐⭐⭐


6 kommentarer:

 1. Ska laddas ner.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att den är mycket intressant och läsvärd!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Kan verkligen tänka mig att den kan vara intressant.

  SvaraRadera
 4. Förstår att den boken är intressant att läsa/lyssna på. kram Suss

  SvaraRadera
 5. En har jag läst, gillade den mycket.

  SvaraRadera
 6. Lustigt, den boken har jag nyss köpt och ligger här och väntar på att bli läst!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.