tisdag 22 november 2016

öppnas i händelse av min död - av liane moriarty

Jag har hört och läst så mycket om den här boken. Till exempel har den legat över 50 veckor på New York Times bästsäljarlista och USA Today skriver att boken är så bra att du inte kommer att kunna hålla den för dig själv. Det är klart att jag var tvungen att själv läsa den.

Till en början undrade jag dock var fascinationen låg. Jag läste några kapitel in och visst tyckte jag om boken men det var inte mer än så. Öppnas i händelse av min död liksom ... jag bara väntade på att hemligheten skulle uppdagas och spänningen sätta in.

Det gjorde den till slut. Inte så snart som jag hade förväntat. Men väl värd att vänta på. Och då gick det inte att sluta läsa... 
 

Berättelsen tar en sådan oväntad, men på ett sätt ändå självklar vändning att den griper tag. Välskriven och spännande. 

Stjärnor till Moriarty 
⭐⭐⭐⭐⭐

2 kommentarer:

  1. Jag gillade också den boken :-)

    SvaraRadera
  2. Håller med dig precis, väntade på det braiga, men tillslut kom det.
    Lyssnar nu på en ny favorit Simona Arnstedt, gud så bra hon är, tycker jag.
    Kram Helena

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.