torsdag 6 oktober 2016

när livet börjar om

Jag är ett stort fan av Lucy Dillons böcker som jag tycker är välskrivna och småmysiga feelgood. Skönt att krypa upp i bästa läsfåtöljen och plöja några kapitel.

Eller som jag gör denna gång, ta promenader med boken i lurarna ...


När livet börjar om handlar om Alice, som råkar ut för en olycka på väg till hotellet The Swan som Libby äger tillsammans med sin make och svärmor. Varför Alice är på väg just till The Swan är och förblir (i alla fall en bra bit in i boken - jag har inte riktigt läst ut den än) en gåta. Efter olyckan tappar hon minnet och minns bara sin barndom och tidiga tonår. 

Långsamt börjar dock minnet att klarna och så småningom går det upp för Alice att hon har en pojkvän, men också att hon är bekant med Libbys svåger, Luke. En bekantskap som hon inte har någon aning om - eller vad den betyder. Dessutom visar det sig att hon har haft en älskad hund (Dillons böcker har alltid ett stort fokus på hundar).

Samtidigt sliter Libby med hotellrenoveringen och att klappa sin svärmor medhårs i takt med att hon brottas med de ekonomiska förluster som hennes man försatt dem i ...

1 kommentar:

  1. Åh! Den vill jag också läsa! Får spana efter den när jag kommer hem. Just nu har jag inte riktigt tid att läsa :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.