lördag 8 oktober 2016

de små tingen

I går var en bra dag - för jag har fått påbörja två nya böcker. Det är samma kvillriga känsla som på julafton. På väg hem lyssnade jag till Birgitta Bergin's En oemotståndig affär och väl hemma började jag läsa Nora Robert's En förtrollad ö. Och så lite kaffe på det ... åh, ljuvligt.

Det är rätt ofta som det är de små tingen som utgör allt det stora.Engla har övernattningsgäster på besök. I går kväll belamrade de tevesoffan en stund och då satt jag i köket och läste. När soffan sedan blev ledig somnade jag ögonblickligen mot Chris' axel. Det är en äkta fredag det!

Idag väntar jobb. Jag och Indra ska gå och dela reklam (inte mitt jobb förvisso men jag går med på rundan) och sen ska jag röja undan lite lärarjobb aka planera en bildlektion.


3 kommentarer:

 1. Hoppas lördagen blir avkopplande och skön!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är så en riktigt fredag ska se ut :) Själv kom jag hem vid 22, körde lite yoga på vardagsrumsgolvet och stupade sedan i säng. Så ingen mysfredag här inte! Men vi brukar å andra sidan köra vårt mys på lördagsfrukosten stället :)

  Ha en underbar dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Somna i soffan efter en hektisk vecka, ja, det känner jag absolut igen :-)

  Ha en skön lördag!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.