fredag 2 september 2016

sthlm queens

Idag är jag på banan igen efter powernapen igår (jag var så trött att jag mådde illa och kräktes) samt åtta timmars sömn! På väg till jobbet tidigt i morse lyssnade jag klart på SthlmQueens Disa av Denise Rudberg. Hon skriver ju så där lättsamt och skönt när man inte orkar ta tag i något tegelstensaktigt och den här var riktigt bra. Bättre än några av hennes andra böcker.


Vi får följa Disa och hennes vänner Simone och Mercedes. Disa har hoppat av gymnasiet och har svårt att behålla ett jobb. Hon är kreativ och rastlös, men klarar inte av att betala sina räkningar eller ens öppna fönsterkuverten som hon i stället gömmer i hallbyrån. Hon är inte heller intresserad av att binda sig i ett förhållande utan klarar sig allra bäst på egen hand.

Eller?Nu ska jag fixa ihop lite papper, min ansökan om att få validera min första kurs och lägga på brevlådan. Sedan väntar en soft kväll med inget på to-do'n. Skönt. Chris jobbar så jag ska mest sitta och redigera min bok, läsa lite och så ...

Jag skulle vilja komma på en idé till en bilderbok. För barn eller vuxna. Men en bilderbok. Fast när jag vill vara kreativ går det liksom inte att frammana några idéer. Hm ...

2 kommentarer:

  1. Gillar hennes böcker! Lättlästa och härliga :-)

    Ha en skön och slapp dag!

    SvaraRadera
  2. Skönt att du är piggare i dag. Jag har läst boken och tyckte att den var helt ok!

    Kram och ha en skön kväll:D

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.