torsdag 18 augusti 2016

vaknätter

Jag läser böcker i rasande takt. Snart, snart är jag klar med Vaknätter och verklighetskaos i Vasastan av Anna Winberg. Det är svårt att skriva med humor men den här boken har verkligen glimten i ögat och driver med det där jobbiga som kan komma med små barn och bebisar. Att gå igenom en graviditet och en förlossning med efterföljande amning. Alla präktiga, välmenande mammor som man kan råka ut för. All dyr latte som köps på fik utan sittplatser. All skrik, gråt, svett, vaknätter och ångest.

Är man sugen på en knodd kanske man inte ska läsa den här boken ... just nu. Jag själv tycker mest att den är skojig. 


3 kommentarer:

 1. Var sak har sin tid så jag kan lugnt läsa den ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag ska snart "ta tag i" ditt förra tips :-)

  Ha en skön fredag!

  SvaraRadera
 3. Boktips är alltid bra! Jag har inga egna barn (och bonusbarnen är stora) så jag kanske kan läsa den utan att få panik ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.