torsdag 4 augusti 2016

make it happen


Det är skönt att ha fått lite sammanhängande tid till att skriva. 382 722 tecken utan blanksteg so far. Jag siktar på 500 000 och så kan jag vara nöjd med kvantiteten. Men just nu går det lite trögt med kvaliteten. Stundtals tycker jag wow, har jag skrivit det här och stundtals är det bara skit alltihop. När jag som bäst behövde det trillade jag över de här ledorden.

Ibland är det lätt att glömma bort sig. Jag vet att det är oerhört svårt att debutera men om man aldrig ger det en chans kommer det aldrig att gå. Jag har drömt om det här sedan jag var fem-sex år! Make it happen.

2 kommentarer:

  1. 382 722 tecken utan blanksteg? Oj... Den texten måste vara svårläst... ;-)

    Håller tummarna att det lossnar och att du blir nöjd med resultatet!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.