torsdag 25 augusti 2016

jag ville verkligen

Ögonen går i kors och jag hade lätt kunnat somna en stund i stolen på altanen idag. Men många latte och en bit god, nybakad äppelpaj hjälpte upp lite. Dessutom hade jag inte tid med en powernap, även om det hade varit skönt. Jag ville verkligen läsa ut min bok ...


När somliga andra läste reklamen ...


Idag gick jag hem direkt efter sista lektionen, men planerade inte helt otippat lite hemma. Fixade bland annat en spellista till kommande idrottslektion. 

Saker jag hinner när jag slutar tidigt. 1. Hämta upp Engla och två kompisar på skolan. 2. Läsa ut min bok. 3. Och påbörja en ny. 4. Skriva en mycket knapphändig handlingslista. 5. Skicka mannen till affären med nämnda lista. 

3 kommentarer:

 1. Skönt att komma iväg tidigt och hinna fixa lite med vardagens bestyr!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mysigt med lite avkoppling kramis

  SvaraRadera
 3. Du är effektiviteten personifierad :-) Passa på att ta en siesta idag istället :-)

  Trevlig fredag!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.