tisdag 9 augusti 2016

boktips: kvinnan han älskade

Dorothy Koomson's Kvinnan han älskade är en riktig bladvändare. Behagfull, mysig och spännande. Den började visserligen lite segt men eftersom det på framsidan står 

"Höll oss i andlös spänning från den första sidan till den sista"
 Woman Magazine

ville jag ge boken ytterligare några sidor och sen blev jag fast.


Libby träffar Jack, inleder ett förhållande, förlovar och gifter sig snabbt. Jack har varit gift en gång tidigare, med Eve som dog under mystiska förhållanden. Tidigt i boken är Jack och Libby med om en olycka där Jack inte får en enda skråma men Libby skadas svårt. Man får känslan av att allt inte står rätt till. Under sin konvalescens hittar Libby Eves gamla dagböcker ...

Vi får följa med i nutid och dåtid, dels genom Libbys perspektiv, dels genom Jacks samt Eve genom hennes dagböcker.

3 kommentarer:

  1. Uuuhh... Låter läskig! Men spännande...

    SvaraRadera
  2. Den har jag läst, tyckte den var bra!

    SvaraRadera
  3. Jag undrar om jag har den, hmm får nog kolla.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.