lördag 27 augusti 2016

bloggdrottningen 2

Direkt efter att jag lyssnat klart på Bloggdrottningen laddade jag ner Bloggdrottningen 2 i min Storytelbokhylla. Rapp, rolig, trevlig, mysig och lättuggad fin romantisk komedi. 

Kajsas bloggkarriär är avslutad sedan hon avslöjade sin bluff. Även hennes äktenskap är över sedan hon kommit på sin man med hans rumpfetisch. Hon får sin snart föredetta svärmor på halsen. Hennes föräldrar säljer barndomshemmet för att flytta till Italien. Rebecka, Kajsas bästa väninna träffar en tysk greve och flyttar utomlands. Men så dyker ett erbjudande om en lägenhet i London upp samtidigt som det trillar in pengar från oväntat håll. Och den där Peter ... vad händer med honom?


När jag lyssnar på så här bra böcker vill jag aldrig att promenaden ska ta slut. 

2 kommentarer:

  1. Oj... Det lät lite snurrigt det där :-)

    Ha en härlig lördag!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Klart att man måste läsa uppföljaren också :D

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.