♀ PRESENTATION

Vem är jag?


Sara, en 36-åring från Alingsås som tycker att det är alldeles fantastiskt roligt att studera. Så till den grad att jag vid det här laget har läst 5,5 år vid diverse olika universitet och högskolor runt om i landet. Jag har en lärarexamen och är utbildad idrottslärare (F-6) samt lärare i svenska och matematik. Just nu arbetar jag som lärare i förskoleklass och trivs som fisken i vattnet med just den åldersgruppen. Därtill har jag läst hälsopsykologi, socialpsykologi, kris- och katastrofpsykologi samt en rad kurser i svenska och pedagogik. Nu drömmer jag om att läsa till speciallärare inom läs- och skrivinlärning. En annan dröm är att få arbeta som lekterapeut på ett barnsjukhus. Eller som bibliotekarie med fokus barn- och ungdomslitteratur, sagostunder och teater ... 

Jag är gift med Chris sedan 13 år tillbaka och vi har barnen Indra, Liam, Engla och Milo. Vår vardag består mycket av handboll, ridning och friluftsliv. Vi tycker om att resa och favoritresemålet är Teneriffa - alla gånger!

Förutom resor som intresse älskar jag att läsa och skriva. Jag aspirerar som författare med en feelgood-roman. Drömmen är att en dag kunna skriva böcker på heltid. Jag tycker mycket om att ta promenader med en ljudbok i lurarna, vistas vid vatten, i naturen och i stallet.If you can dream it - you can be it.