tisdag 13 mars 2018

veckans topplista: böcker att se fram emot i vår

Nätverket har legat nere, men den som väntar på något gott ... Jag väntar även på våren. Inte för att jag vill att tiden ska gå fortare, men för att jag älskar våren och gärna vill se lite snödroppar i trädgården nu, i stället för snö. Tänk så ljuvligt när den tiden kommer, då det går att sitta utomhus i vårsolen med en kaffe och läsa.14 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

har precis börjat läsa Binas historia som vi ska diskutera i vår läsecirkel. den verkar väldigt intressant

Benita sa...

Gröna fingrar sökes hade jag också med i min topplista.

Boklysten sa...

Systrarna blir jag nyfiken på. Tack för tips!

znogge sa...

"Systrarna" har jag precis läst och den blev jag inte besviken på!

Kram

♥ Hanneles bokparadis sa...

Gröna fingrar blir jag nyfiken på

Monika sa...

Matt Haigs bok bara måste jag läsa.

Mamma C sa...

Får se om jag hittar någon av dessa när man anländer Sverige igen.
Kram Carin

Marie Eggimann sa...

Oj oj väldigt bra böcker här, tror jag.

Ama de casa sa...

Vi tog flyget hem till våren igår. Idag var det en himla skön dag trots att det var rätt molnigt stundvis. Det gjorde i och för sig att jag slapp tvätta, inget ont som inte har nåt gott med sig :-D

Ha en fin kväll!

Åsa sa...

Binas historia och Gröna fingrar sökes är de enda jag känner till av dessa. Är väldigt nyfiken på Maja Lundes nya bok "Blå" som kommer ut i vår också, nämnde den i samband med mina fem utvalda på listan.

Vargnatt sa...

Historieläraren vill jag läsa! :)

Lottens Bokblogg sa...

Estassys bok har jag sett i något mejl

Anna Maja sa...

Binas historia har jag också blivit lite nyfiken på.

Bokdamen sa...

Tack för tipsen!